سومین برد در کاپ آسیا/ صعود بسکتبال زنان به نیمه نهایی به عنوان صدرنشین قتل مادر به دست پسر در خرم‌دره/ دستگیری قاتل در کمتر از ۲۴ ساعتعکس تزئینی است وقوع زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۴.۷ ریشتر در منطقه امیریه شاهرود سه الهلالی در فهرست النصر! فواید یک میوه خوش طعم تابستانی / از بهبود بینایی تا کاهش التهاب حریق در مجتمع مسکونی ۶۰ واحدی در پاسدار گمنام/ سه خودرو در آتش سوخت آتش‌سوزی یک کارگاه مبل‌سازی در کرج مهار شد آخرین جزئیات از انفجار در قم و وضعیت مصدومان زلزله‌ای به بزرگی ۶.۹ ریشتر استان مالوکو اندونزی را لرزاند نقل و انتقالات لیگ بیست و پنجم / آرش رضاوند دو ساله به سپاهان پیوست قهرمان جام جهانی دیگر به سپاهان برنمی‌گردد تصاویر / صفحه نخست روزنامه‌های صبح دوشنبه ۲۳ تیر ۱۴۰۴ چلسی با غلبه بر پاری‌سن‌ژرمن قهرمان جام‌جهانی باشگاه‌ها شد اهدای مدال فینال جام جهانی باشگاه‌ها به علیرضا فغانی توسط ترامپ + فیلم پایان داستان جذاب لبران و لیکرز/ پادشاه رفتنی شد

چه غذاهایی در روزهای هوای آلوده بخوریم؟

در روزهای سرد سال، علاوه بر افزایش موج بیماری آنفلوانزا در کشور، چند سالیست آلودگی هوا نیز محدودیت هایی را برای افراد و گروه های مختلف ایجاد کرده که باعث اختلال در روند طبیعی زندگی شده است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۰۴ - ۲۵ آذر ۱۳۹۸ - 2019 December 16
کد خبر: ۳۱۰۱۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ دکتر نفیسه حسینی یکتا، نائب رئیس انجمن طب سنتی ایران و معاونت توسعه سلامت دفتر طب ایرانی وزارت بهداشت در خصوص "دستورات طب سنتی برای مقابله با بیماری آنفلوانزا و کاهش آسیب آلودگی هوا بر بدن در روزهای سرد سال" صحبت کردند.

 

یک دمنوش عالی برای پیشگیری و درمان بیماری آنفلوانزا

وی گفت: برای پیشگیری از آنفلوانزا رعایت بهداشت شخصی و شستشوی مرتب دست ها بسیار مهم است و عدم تماس نزدیک با فرد مبتلا باید رعایت شود.

 

او ضمن بیان اینکه مصرف مایعات زیاد در این ایام توصیه می شود، اضافه کرد: برای افراد مبتلا به آنفلوانزا مصرف میوه هایی که سیستم ایمنی را تقویت می کند و اثر مثبت در پیشگیری و درمان دارد مثل شلغم و سیب را توصیه می کنیم.

 

دکتر حسینی یکتا افزود: دم کرده ی آویشن همراه عسل برای افرادی که آنفلوانزا دارند می تواند کمک کننده باشد و غرغره کردن آب و نمک رقیق هم روزی دوبار بسیار مؤثر است.

 

اگر هوا آلوده نبود گاهی پنجره ها را باز کنید!

این متخصص طب سنتی گفت:  در صورت عدم آلودگی هوا و ساعت هایی که هوا خوب است مثلا قبل از اذان ظهر، پنجره های خانه را باز کنید تا هوای تازه وارد منزل شود.

 

وی خاطرنشان کرد: کسانی که به بیماری آنفلوانزا مبتلا هستند خصوصا در روزهای آلوده از مصرف غذاهای حجیم و سنگین چون لازانیا و کله پاچه پرهیز کنند.

 

نائب رئیس انجمن طب سنتی ایران گفت:  به کسانی که در گروه های سنی پر خطر هستند مانند سالمندان، کودکان و بیماران قلبی و ریوی اکیدا توصیه می کنیم که تا حد امکان از حضور در اماکن شلوغ در ایام شیوع بیماری آنفلوانزا و آلودگی هوا خودداری کنند.

 

شربت های شفابخش برای روزهای آلوده و سرد

حسینی یکتا ضمن تأکید بر اینکه افراد آسیب پذیر و گروه های پرخطر در روزهای آلوده حتما از ماسک های مؤثر استفاده کنند، بیان داشت: در روزهایی که هوا آلوده است، مصرف شربت آبلیمو، شربت آب نارنج، شربت تخم بالنگو بسیار مفید و اثربخش است.

 

او گفت: مصرف غذاهایی مثل ماکارونی، لازانیا، کله پاچه، بادمجان، گوشت گاو و انواع فست فودها در ایام آلودگی هوا بسیار مضر است و نباید مصرف شود خصوصا کسانی که مجبورند ساعات زیادی را بیرون منزل باشند.

 

چه غذاهایی در روزهای آلوده بخوریم؟/ اسپری کردن گلاب در محیط خانه

وی مصرف غذاهای سبک مانند سوپ سبزیجات  و تخم مرغ عسلی را در روزهای آلوده مفید دانست و اظهار داشت: مصرف نوشیدنی هایی چون آب سیب و آب هویچ را در روزهای آلوده به همه ی افراد پیشنهاد می دهیم.

 

معاونت توسعه سلامت دفتر طب ایرانی وزارت بهداشت در آخر گفت: برای ضد عفونی کردن هوای منزل در روزهای آلوده دود کردن "اسپند، کندر و برگ مورد" کمک کننده است. همچنین اسپری کردن گلاب در محیط خانه در روزهای آلوده هم بسیار مؤثر است البته باید مراقب حساسیت های تنفسی در افرادی که سابقه ی آلرژی دارند هم باشیم.

 

منبع: مهر

ارسال نظر
آخرین اخبار